Pedalează pentru un scop bun!

Data: 1 aprilie 2021, 09:03

Pedalează pentru un scop bun este un eveniment sportiv de fundraising - anul acesta vom mobiliza fonduri pentru 10 proiecte din comunitate. Fondurile vor fi strânse prin donații de la participanții la eveniment care pot susține proiectul (proiectele) lor preferate achitând taxa de participare și/sau donând prin intermediul siteului/aplicației.

 

Vom avea 15 puncte de control în oraș, puncte care trebuie vizitate de către participanți în 17 sau 18 aprilie (la alegerea participantului).

 

Participanții vor primi un un pachet de start în funcție de pachetul ales și vor primii premii prin extragere la tombolă. 

Sponsorul principal este FomCo Imobiliare! Vă mulțumim pentru sprijin și ajutor!

Următoarele proiecte pot fi sprijinite:

Dacă vrei să vezi schimbare în orașul tău și ești pregătit să faci ceva pentru asta, atunci locul tău este la evenimentul Pedalează pentru un scop bun! Evenimentul oferă posibilitate pentru strângerea fondurilor într-un mod cât mai eficient transformând împreună visele în realitate. Evenimentul este organizat de Fundația Comunitară Mureș.

Fundația Comunitară Mureș aduce împreună oamenii și companiile care doresc binele comunitar, mobilizând comunitatea pentru implicare. Câteva din principiile ce stau la baza funcționării fundației este de a stimula spiritul filantropic și acțiunile de dezvoltare comunitară din regiune.

 

Viziunea Fomco Imobiliare este de a deveni un dezvoltator imobiliar de succes. Ne dorim ca brandul nostru puterni, susținut și dovedit, să fie unul dintre cele mai bune din această industrie din județul Mureș. Fomco Imobiliare propune o viziune unică a modului de a-ți petrece viața, în oricare dintre imobilele dezvoltate. Compania are ca obiectiv menținerea unui standard de calitate ridicat, aplicat produselor și serviciilor sale, fiind în permanență atentă la nevoile reale ale pieței. Întrega viziune a brandului se reflectă în confortul transmi de fiecare apartamen, în spațiile generoase, inteligent compartimentate, în atenția pentru finisajele interioare, dar și pentru spațiile verzi construite în apropierea imobilelor. Toate aceste elemente contribuie la creșterea calității vieții fiecărui proprietar.

 

<< înapoi