Biciklis közlekedési oktatás

A program keretein belül fejleszteni szeretnénk a gyerekek tudását a közlekedési szabályokról és a kerékpárral való közlekedést a közutakon.
Tudj meg többet

A projektről

A Marosvásárhelyi Közösségi Alapítvány, a csíkszeredai Zöld SzékelyFöld Egyesülettel és a Székelyudvarhelyi Közösségi Alapítvánnyal partnerségben egyéves oktatási programba kezdenek melynek célja a közlekedésbiztonság növelése a biciklisek számára,és azon személyek számának növelése, akik a biciklit választják napi szinten közlekedési eszközül Marosvásárhelyen, Székelyudvarhelyen és Csíkszeredában, hozzájárulva ezzel a városi környezet minőségének javulásához és a levegő és zajszennyezés csökkentéséhez.

Kurzusok

A Velo Akadémia keretein belül a diákok az elméleti órákon megismerkedhetnek a legfontosabb közlekedési szabályokkal, általános tudnivalókkal, veszélyes helyzetekkel illetve a bicikli felszerelését és beállítását illető információkkal. A gyakorlati órákon megtanulják a helyes közlekedést, elindulást, jelzést, megállást, akadályok kikerülését, egyensúly megtartását. Marosvásárhelyi, Csíkszeredai, Székelyudvarhelyi líceumi diákok iratkozását várjuk.

Hírek

 

2021. április 1., 08:55

Törvények

Tarsd tiszteletben a közlekedési szabályokat! Rendelkezel egy kerékpárral és nem tudod, hogyan szereld fel a törvényeknek megfelelőlen, vagy van kérdésed ebben a témában? Többet megtudhatsz az olvass tovább gombra kattintva.

Feliratkozási ürlap

*Oklevélnek (személyi igazolvány méret- 3 * 4 cm)
Egy emailt kapott a megadott email címre, a regisztráció folytatásához kerjük olvassa el figyelmesen!